17 ene. 2012

CANTÀNIA 2012: 50 milions de segons!

Aquest curs, els nens i nenes de la classe de Cinquè, participarem a CANTÀNIA, una cantata que organitza L'Auditori i que cantarem al mes de maig. La d'aquest any es dirà 50 milions de segons. Us deixo una mica d'informació:

"50 milions de segons és el temps que passem, més o menys, a l’escola al llarg de la nostra infantesa. I durant tot aquest temps vivim moltes experiències que, més tard, es convertiran en records que ens acompanyaran tota la vida.

Els cors escolars i els dos actors, un noi i una noia, protagonistes de 50 milions de segons, ens interpretaran cançons amb un to irònic, simpàtic i una mica gamberro, sobre records com el nostre bocata preferit, la suposada mania que ens té una professora, l’excés d’activitats extra-escolars o un atac de polls. I amb un to emocionat i corprenedor, sobre records tan punyents com el bullying, la gelosia pel germà que acaba de nèixer o els mestres que anem deixant enrere. Tot això acompanyat per una música eclèctica i teatral, de vegades divertida i d’altres sentimental, on hi cap tant el pop com el rock-and-roll, les marxes o el rag-time."

No hay comentarios:

Publicar un comentario